dijous, 8 de gener del 2009

BENIGÀNIM?

El 26 de febrer de 2004, el periòdic la Verdad publicava un article sobre la inauguració de la presa de Moratalla (Múrcia). L'obra incorporava un original rellotge de sol, el que veieu en la foto.



El tres de novembre de 2005, un periòdic mexicà publicava en la seua pàgina web la notícia següet: http://www.elcinco.net/web.php?subaction=showfull&id=1131009751&archive=1131183506&start_from=&ucat=20&do=Archivo
segons la qual s'inaugurava en la ciutat de Montemorelos (Mèxic) un rellotge de sol "únic en la seua espècie" (el de la foto següent).
Podeu veure més fotos a: http://www.panoramio.com/photo/5301181

El 2003 vam inaugurar aquest rellotge a Benigànim.
fotografia de Xafer68, presa de la pàgina: http://www.flickr.com/photos/xafer/98359224/

Casualitats?
En qualsevol cas, la història encara no s'ha acabat, i ens agradaria molt poder-vos-en oferir el quart capítol en uns pocs mesos.

5 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Coment, coment.

Jordi Albinyana ha dit...

Piratejar rellotges de sol està tepificado en el código... deuries escriure-ho en un paperet quan poses un dels teus rellotges, iwal que t'apareix quan vas a vore una peli. A joït!!!

Full Equip- Bar tilin tilin ha dit...

el meu germá, tambè és aficionat als rellotges de sol, aleshores ell no te cap estudi,i els que fa per a mi tenen molt merit.

davefzs ha dit...

Vaja, hui estava buscant coses sobre Benigànim a Internet i em trobe esta foto meua del rellotge de l'Ortissa, foto que supose hauràs tret del Flickr (http://www.flickr.com/photos/xafer/98359224/), però no veig cap comentari al respecte ni cap solicitud per a poder fer-ne ús. Per mi cap problema si vols posar fotos meues on vullgues; al contrari, és una satisfacció, però almenys podríes avisar...
Salut !!!

joan olivares ha dit...

Xe, Davefzs. Tens tota la raó. Disculpa. Ja he posat la referència de la foto, amb el teu permís. Gràcies.