dilluns, 9 de febrer del 2009

Comença la temporada dels espàrecs



No es per fer goleta ni res, però hui he fet el primer manoll interessant d'espàrecs de la temporada. Concretament 214 tendríssims exemplars: els que veieu en la foto. Li n'he dut uns quants a la tia Maria i amb la resta hem fet una truita amb ouets de casa. No cal que diga com estava. Amb la saó que té la terra, la temporada es presenta prometedora.
La foto del Benicadell està feta des del barranc on he fet els espàrecs. La de la Vall la vaig fer ahir des del camí del castell de Carbonera.

4 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Collons Joan, no solament fan goleta els espàrrecs, que també, sinó poder vivenciar tots els dies la joia que és viure La vall d'Albaida; si més no, aquells indrets que encara són nostres: per llengua i per saó.
Una abraçada i fins dissabte.

Full Equip- Bar tilin tilin ha dit...

Supose que en la foto del Pantá de Beniarres de fons, i també s'aprecia el poble de Gaianes i la seua albufereta, aixo realment no perteneix a la vall d'Albaida Francesc,aleshores no deixes de tenir rao, quant dius que el fa goleta viure rodegat d'aquells paratges, la veritat molts no saben apreciar, tot el que tenim al nostre voltant.

joan olivares ha dit...

És el pantà de Bellús, i el poble del primer pla, Otos. La taca grisa de mitjan camí és el parc solar de la Vallcanera.

Full Equip- Bar tilin tilin ha dit...

Tens raò Joan, perdoneu la meva "clavá de pata" després de veure be la foto i de llegir el teu comentari hem vaig adonar,disculpeu-me però la veritat és que tant a una banda del Benicadell, com a l'altra les vistes son maravelloses.
Espere que aceptes les disculpes,
amic.